Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας

Η ασφάλειες Τζίμα είναι στην αγορά απο το 2009 με γνώμονα την ακεραιότητα , την συνέπεια , και την άριστη γνώση του αντικειμένου .Το γραφείο μας με το ήθος , την συνέπεια  ,   και την έγκαιρη ενημέρωση του , αναλαμβάνει  πάσης φύσεως ασφαλιστικές εργασίες .Ο συνδυασμός της γνώσης και της πολύχρονης πείρας μας καθιστά έτοιμους να ανταποκριθούμε και να επεξεργαστούμε τα δικά σας αιτήματα βάση των αναγκών σας , και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας , με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς .  

Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι μας χρειαστείτε με ΓΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

Πραγματοποιούμε εμπεριστατωμένη μελέτη «εκτίμησης πιθανού κινδύνου». Εντοπίζουμε, αξιολογούμε, προτεραιοποιούμε και ποσοτικοποιούμε τους κινδύνους κι έπειτα σχεδιάσουμε ασφαλιστικό πλάνο αντιμετώπισης για το ποσοστό των κινδύνων που εσεις ή η οικογένεια σας αδυνατεί να αντιμετωπίσει.

Διαθέτουμε ένα πλήρες φάσμα προϊόντων προσωπικών και επαγγελματικών ασφαλίσεων που μπορούν να σας προσφέρουν σιγουριά και οικονομική προστασία. Η συνεργασία μας σχεδόν με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς, εγγυάται ευελιξία στην εύρεση αξιόπιστων και οικονομικών λύσεων για την ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλιση ζωής, ασφάλιση σκάφους, ασφάλιση κατοικίας, ασφάλιση επιχειρήσεων και λοιπών ασφαλίσεων, καλύπτοντας με υπευθυνότητα κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη.

Πως δουλεύουμε

Συζήτηση

Συζητάμε τις ανάγκες σας

Έρευνα

Ερευνούμε την πιό συμφέρουσα λύση για εσάς και την οικογενειά σας

Θωράκιση

Θωρακίζουμε εσας και την οικογένεια σας με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον

Υπηρεσίες
Ποιοί είμαστε
Γραμματειακή υποστήριξη
Επικοινωνήστε μαζί μας!